Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak na sebe strhnout pozornost

Také se vám to stalo? Tak dnes chci být neviditelný, ať mě lidi neotravujou. A výsledek přesný opak. Musím přiznat, že v této disciplíně jsem vyložený mistr.

Dala jsem si novoročním předsevzetím za úkol, navštívit kožního lékaře, aby odstranil znaménka a pihy. Jak se říká-co kdyby? Jsem osoba odpovědná, tak od slibu došlo k realitě. Prvním problémem bylo zaparkování na místě samém. Malá skulinka mezi auty, která jako jediná byla k dispozici, prokázala, že couvat opravdu neumím. Tak jedu hledat jinam. Co ti chlapi na mně mají? Dva mladí maníci na mě zírali z chodníku, když jsem okolo nich projížděla. Hořím? Nebo co? Pustila jsem to z hlavy. Po chvíli jsem zaparkovala u nedalekého obchodního centra. A opět ten pohled. Tentokráte to byl pán, který nastupoval do svého vozu. No nic. Vypnu zapalování a vystupuji a jehle, už vím, co se dělo. Já hlavinka šikovná jsem celou dobu jízdy troubila, ani nevím, jak se mi to podařilo. Vše jsem uvedla do náležitého stavu a vydala se na očistu svého těla. V čekárně mě překvapilo hned několik věcí. Žádní lidé a z ordinace se stále ozýval smích. Co tam dělají? Připadalo mi to dost nelogické, od kolegyň z práce jsem se dozvěděla, že zákrok bolí a smrdí zároveň. Po deseti minutách vyšla mladší žena, která, aniž bych ji vyzvala, mi ukazovala zásahy na svém těle po snažení pana doktora. K tomu ještě zašveholila-když mě něco bolí, tak já stále směju. Aha, vše vysvětleno. Tak to já budu jiné kafe. Tak pojďte dál. Bledá jako stěna vstupuji do ordinace. Á vy jste u nás ještě nebyla. Odsouhlasím tento poznatek a jdeme vyplňovat kartu. Pan doktor navodil tak fantastickou atmosféru, že jsem si ani nevšimla, když aplikoval injekce a odstraňoval pihy. Strach má velké oči. Přesto jsem stále byla rozklepaná jako ratlík. Stačila jsem jen zašeptat- já su tak šťasné-a vzpomněla si tak na pana Venclovského, i když jeho výkon byl z dosti jiné kategorie.

Tak za nedlouho na viděnou. Odstranil jsem jen ty velké pihy, na odstranění malých si dáme odpočinek do září. A hlavně-bohužel ono se to vrací. Jako v mrákotách jsem přijala tuto informaci. Takže bude ze mě věčná klientka. Děkuji a na shledanou. A kabát si nevezmete?  Aha, zapomněla jsem. A paní učitelko, máte podolek …  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář