Jdi na obsah Jdi na menu
 


90-60-90

Každý bystrý jedinec si uvědomí, že výše uvedená čísla nejsou telefonickým kontaktem, ale ideální míry té správné dívky a ženy. Nechápu, která chytrá hlava na to přišla- patrně chlap- ale všichni to respektují jako modlu.

První honba za krásou přišla jako vedlejší efekt vynuceného. Pospíšilová, trojku z tělocviku nedostanete, když budete mít ty správné časy z běhů. O tom se bavit nebudeme. A že byste se snad omluvila z hodiny tělesné výchovy, nepřipadá v úvahu, u mě omlouvá jen smrt. Tuto strohou informaci jsem dostala na gymnáziu od své tělocvikářky. Ale já chci vyznamenání na vysvědčení a nějaká zapšklá baba mě o ně nepřipraví. Nastal trénink. Nejdříve odpovědět a zásadní dotazy typu- kdy a kde. Kdy? No určitě ne v době, kdy mě mohl někdo vidět. Tma a večer- úplně ideální varianta. Kde? Po městských ulicích, to bude ok. Tobě se něco stane, hořekovala matka. Co by se mohlo stát, tak se nevrátím, vtipkovala jsem. Budu běhat s tebou. Tak hned ten den do ulic vyběhly dvě totální neběžkyně. Po prvních pár metrech přišla kolosální dýchavičnost, pak jsem matku ztratila v zápalu boje a nakonec potkala souseda, který si divil, co se mi stalo. Vydrželo nám to celé tři dny.

Další  vlna zájmu o ideální design přišla v dospělosti.  Fitko, to je to správné řešení. Potřebujeme zpevnit tělo, šveholila jsem s kamarádkou směrem k trenérovi. Udělám pro vás cvičební plán, aby se ty správné partie dostaly do ideálního stavu. Tetelily jsme se blahem. Co nám nebylo řečeno bylo to, že to stojí námahu, čas a hlavně chodit pravidelně. Když se naše těla zmítala pod činkami a dalšími mučidly, vyvolávaly jsme u okolí nečekaný zájem, ale ne ten, o který jsme stály. Vydrželo nám to dva měsíce.

Co říct závěrem? Jsem jaká jsem, určitě to měnit nebudu, příležitostně si zasportuji a to mi stačí. Ale stejně se smutkem pošilhávám po jiné době. Proč nemůžu žít v pravěku? Věstonická Venuše můj ideál!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář